Godt med en pust i vannet etter mange turer i vannsklia!

Moro for unga – Eventyrlige Pitstops

Er du underveis i sommer? Da bør du legge ruten lang Gudbrandsdalsvegen:

Fisk frem badebuksen på Fron Badeland! Her er det fullt mulig å folde seg ut i fri dressur i 25-meters bassenget, mens unga koser seg i klatreveggen, eller inviterer med til isdusj, stuping, motstrømming eller bobling!

Andre aktiviteter i Gudbrandsdalen, med litt mer fres? – Gå for Rafting i Sjoa – et våtere og villere eventyr som passer for litt større barn.

Få med deg store og små kulturperler som «verdens beste napoleonskake» på Gammelbua på Kvam (les hele historien her!), digge boller fra Hev i den koselige landsbyen Ringebu, eller deilige småretter og underfundigheter i cafeen på gamle Harpefoss Hotell. Her finner du mange ting fra «gamledager» fra både mor, fars og besteforeldres tid.

Masse godt å spise og masse gøy å titte på! Supert for bestemor og bestefar også!

Fristende ikke sant? Kanskje du har lyst til å bli litt lenger? Gjennom «Eventyrlige Opplevelser» kan du ta med hele familien eller venneflokken og oppleve en super gårdsopplevelse på en ekte Gudbrandsdalsgård.

Se alle eventyrlige pitstops og kart for gudbrandsdalsvegen ved å klikke her!

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter