Skåbu Fjellhotell

Høy komfort & minnerike smaksopplevelser i urørt natur

gvegen_ikon-adresse
Skåbu Fjellhotell, 2643 Skåbu
gvegen_ikon-kontakt

+47 61 29 55 00

Velkommen til Skåbu Fjellhotell

- et familiedrevet boutique hotell

Den vakre og autentiske fjellbygda, Skåbu 870 moh, er det ultimate utgangspunktet for en ferie med en skreddersydd kombinasjon av aktivitet, rekreasjon, måltidsopplevelse og nytelse. I sentrum av Skåbu finner du Skåbu fjellhotell -et familiedrevet boutique hotell, nyoppusset med blikk for detaljer og kjærlighet til historie og natur. Kjøkkenet vektlegger mest mulig bruk av lokale råvarer av høyeste kvalitet og måltidsopplevelse.
Bilder tatt av fotograf Ansgar Valbø

Fjellrestaurant med lun atmosfære

I fjellrestauranten kan du nyte «fine dining» i lun og hjemmekoselig atmosfære. Med Skåbu som utgangspunkt kan du klatre spektakulære topper eller vandre i gjestmild fjellheimen, sykle bratte og urørte nedfartsløyper eller tråkke mil etter mil innover spektakulære Jotunheimen, kjøre sjarmerende fjellveier, rafte i Sjoa, fiske i lokale fjellvann eller nyte livet i solveggen på terrassen hos Skåbu fjellhotell.

Aktiviteter i Skåbu

Det er bare fantasien som stopper når det kommer til ting å gjøre i Skåbu. Om sommeren er det mye som skjer og det er fint og ta seg en dukkert i elven, gå turer i fjellet, ta en ridetur eller sykkeltur. Om vinteren er det helt nydelig med snødekte fjell og milevis med langrennsløyper. Ønsker du et lite fartsfylt eventyr under ditt vinteropphold? Da anbefaler vi å ta en tur med med hundeslede med våre erfarne samarbeidspartnere!

Tilbud & opplevelser

• Guidede turer i kultur, fjell & natur
• Minnerike matopplevelser
• Selskapslokaler
• Fiske- og kanoturer
• Hundekjøring & rafting i Sjoa