Skåbu Fjellhotell

Høy komfort & minnerike smaksopplevelser i urørt natur

gvegen_ikon-adresse
Skåbu Fjellhotell, 2643 Skåbu
gvegen_ikon-kontakt

+47 61 29 55 00

Velkommen til Skåbu Fjellhotell

- et familiedrevet boutique hotell

Den vakre og autentiske fjellbygda, Skåbu 870 moh, er det ultimate utgangspunktet for en ferie med en skreddersydd kombinasjon av aktivitet, rekreasjon, måltidsopplevelse og nytelse. I sentrum av Skåbu finner du Skåbu fjellhotell -et familiedrevet boutique hotell, nyoppusset med blikk for detaljer og kjærlighet til historie og natur. Kjøkkenet vektlegger mest mulig bruk av lokale råvarer av høyeste kvalitet og måltidsopplevelse.

Skåbu Fjellhotell vant i 2022 to HSMAI-priser for årets bærekraft initiativ og beste ledestjerne. 

Bilder tatt av fotograf Ansgar Valbø

Fjellrestaurant med lun atmosfære

I fjellrestauranten kan du nyte «fine dining» i lun og hjemmekoselig atmosfære. Med Skåbu som utgangspunkt kan du klatre spektakulære topper eller vandre i gjestmild fjellheimen, sykle bratte og urørte nedfartsløyper eller tråkke mil etter mil innover spektakulære Jotunheimen, kjøre sjarmerende fjellveier, rafte i Sjoa, fiske i lokale fjellvann eller nyte livet i solveggen på terrassen hos Skåbu fjellhotell.

Aktiviteter i Skåbu

Det er bare fantasien som stopper når det kommer til ting å gjøre i Skåbu. Om sommeren er det mye som skjer og det er fint og ta seg en dukkert i elven, gå turer i fjellet, ta en ridetur eller sykkeltur. Om vinteren er det helt nydelig med snødekte fjell og milevis med langrennsløyper. Ønsker du et lite fartsfylt eventyr under ditt vinteropphold? Da anbefaler vi å ta en tur med med hundeslede med våre erfarne samarbeidspartnere!

Tilbud & opplevelser

• Guidede turer i kultur, fjell & natur
• Minnerike matopplevelser
• Selskapslokaler
• Fiske- og kanoturer
• Hundekjøring & rafting i Sjoa