Venavind

Rideundervisning på Frya Hestesportsenter i Ringebu kommune i Gudbrandsdalen

gvegen_ikon-adresse
Frya Hestesportsenter, Travvegen 33, 2630 Ringebu
gvegen_ikon-kontakt
+47 415 17 620

Velkommen til Venavind

- rideleir, weekend, turer, undervisning og kurs

Venavind AS ble startet 1.1.2020 etter eier og drivers Therese Herambs initiativ til rideundervisning i flere år i Gudbrandsdalen. Hestene hennes holder til daglig til på Frya Hestesportsenter i Ringebu kommune i Gudbrandsdalen, og brukes hovedsakelig til ridekurs og rideundervisning for alle nivå og aldersgrupper på Frya. Dette har vist seg å bli en stor suksess og 60 rideelever er ukentlig innom hestesportsenteret, i en alder fra tre år til over 70.

Erfaren instruktør

Therese er utdannet Trener 1 ved Norges Rytterforbund. Som trener er hun energisk og ønsker å gi trygghet med hesten, samtidig som det skal være gøy og alle skal få oppleve mestring i omgang med hesten. Fysisk, så vel som psykisk grunntrening av både hest og rytter, samt rytterens innvirkning på hesten via sitsens balanse, vekt og hjelpere er alltid i fokus. Underviser opp til LA i både sprang og dressur. Therese reiser også rundt i Gudbrandsdalen og underviser.

Ridning i sommer

Velkommen til rideturer i storslått terreng på Venabygdsfjellet i Gudbrandsdalen! Venavind arrangerer alt fra rideleir, rideweekends, timestur til lengre dagsturer. Vi inviterer deg med på å stelle og sale opp hesten selv før ridetur, og våre erfarne ridelærere, stalljenter og guider tar dere med på en helt unik opplevelse i den norske fjellheimen. Ta med familie, venner og kjente, dette blir et minne dere kan dele sammen for livet.

Venabygdsfjellet ligger i fjellregionen midt mellom Oslo og Trondheim, og er et ettertraktet sted å besøke for både unge, eldre, små og store. Fjellområdet er kjent for sitt unike terreng, som er fint fremkommelig for blant annet hest. Her får alle hestene nyte frisk fjelluft, og samtidig ta med gjester ut i det nydelige fjellandskapet. Hestene er oppstallet hos Spidsbergseter Resort Rondane.