Øyens Hjemmebakeri levert av Ødegaarden Bakeri & Konditori

- Fører tradisjonene videre med hjemmebakst i Vinstra i Gudbrandsdalen

gvegen_ikon-adresse

Sødorptunet, Nedregata 1, 2640 Vinstra

gvegen_ikon-kontakt

+47 61 29 04 06

Velkommen til Ødegaarden Bakeri & Konditori med Øyens Hjemmebakeri

- smaken av Gudbrandsdalen og Norges kanskje beste flatbrød!

Hemmeligheten bak et godt flatbrød? Godt håndverk. Bare spør en godt vant døl. Gjennom hundrevis av år har bakstekonene i Gudbrandsdalens mange eldhus eltet fram den perfekte smaken av takkestekt brød. På Øyens hjemmebakeri er vi stolte av å føre arven videre med bestemor sine oppskrifter. Og gudbrandsdølene? De sier at det er akkurat slik hjemmebakst skal smake.

Kanskje Norges beste flatbrød

Baksten fra Øyen får du tak i på flere titalls utsalgssteder. Aller ferskest er baksten på utsalget i hjemmebakeriet vårt på Sødorptunet i Vinstra.

Besøk bakeriet!

Baksten fra Øyen får du tak i på et halvt hundre utsalgssteder fra Lesjaskogsvatnet i nord til Mjøsa i sør. Aller ferskest er baksten på utsalget i hjemmebakeriet vårt i Kvam midt i Gudbrandsdalen – se gjerne innom på vei til fjell eller fjord, bygd eller by. Ønsker du å servere hjemmebakst til egne gjester eller kunder? Vi distribuerer fersk bakst til dagligvarebutikker over hele Østlandet – og samarbeider med Gudbrandsdalsmat for distribusjon til hoteller, serveringssteder og spesialbutikker over hele Norge. Vel bekomme!

Våre ildsjeler

To driftige søstre, bestemor sine oppskrifter og håndkjevlet hjemmebakst det går gjetord om er ingrediensene i Øyens Hjemmebakeri. Midt i matfatet Gudbrandsdalen går 46 steiketakker varme for å mette etterspørselen etter lefser, flatbrød og fettbrød. Når skyene av hvetemel legger seg er det riktig så hjemmekoselig i bakeriet: Her elter søstrene Øyen med to ektemenn og ei datter den gode smaken inn i hver eneste deig. Og baksten? Den rives vekk fra butikkhyller og middagsbord som, vel, varme hvetebrød.

Våre fristelser

Flatbrød • Lefse • Fettbrød • Ertebrød • Natronstomp