Kvam

Kvam

Kvam

Velkommen til Kvam!

Det lille stedet med den dramatiske historien

Kvam i Gudbrandsdalen har rundt 800 engasjerte innbyggere. Du kommer deg hit med Dovrebanen eller med bil og sykkel, langs Gudbrandsdalsvegen som buer seg langs Gudbrandsdalslågen. Fra Kvam sentrum kan du kjøre seterveien til Kvamsfjellet, og Rondane nasjonalpark. Seterveien er en del av «Peer Gynts setervei» som kommer ned igjen på Vinstra. Kvam er et naturlig stoppested for langveisfarende fordi stedet ligger perfekt til midt mellom Oslo, Ålesund og Trondheim.

Overnatting, mat og drikke på Kvam

Et kjent stoppested er Vertshuset Sinclair som tilbyr overnatting, mat og drikke, samt arrangementer i helgene og selskapslokaler for utleie. Sinclair navnet er hentet fra historien om Skottetoget i 1612 da Kvamværingene bekjempet over rundt 300 skotske soldater. Vertshuset stiller ut bilder og gjenstander fra historien. Har du lyst på norsk tradisjonbakst kan du ta turen innom Øyens Hjemmebakeri, eller Gammelbua som er den eldste gjenstående handelsbygningen i Gudbrandsdalen.

Tilbud i Kvam

Hageland Bjørke på Kvam har besøk fra hele landet på grunn av sine kvalitetsvekster for det norske klimaet. Du får busker, frø og blomsterdekorasjoner fra butikken som holder åpent hver dag hele uken.

Få gode tilbud på e-post!

Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av.