Rudi Gard

En historisk og levende gard med ypperlig lokalmat, konsert- og serveringslokaler.

gvegen_ikon-adresse

Rudivegen 40, 2647 Sør-Fron

gvegen_ikon-kontakt

+47 913 85 388 / oystein@rudigard.no

Velkommen til Rudi Gard

- vi dyrkar gode opplevingar

Historiske og høyst levende Rudi Gard ligger idyllisk og inviterende til i solhellinga midt i eventyrlige Gudbrandsdalen. Vertskapet Nina og Øystein Rudi byr sammen med en mengde gode hjelpere på ypperlig lokalmat, unike konserter, serveringslokaler med historie i veggene og kulturopplevelser fra øverste hylle.

Våre tilbud

Mange bedrifter og vennegjenger kommer for å dele felles opplevelser på Rudi Gard. Vi har flere lokaler hvor det er mulig å arrangere kurs, møter, festlige lag, morsomme og inkluderende konkurranser samt. servering. Det er mulig å leie garden til egne arrangement.

Gode måltid

“Eit måltid på Rudi skal væra raust, smakfullt og gjerne nyskapande. Samtidig er det bygd på tradisjon og ferske norske kvalitetsråvarer – gjerne frå dyktige produsentar omkring oss.”

Kjøkensjef – Wenche Klebu

Overnatting

Gode samarbeidsbedrifter tilbyr hotell eller høystandard hytter for selvhushold. De er alle lokalisert innenfor rimelig kjøreavstand fra Rudi Gard. Ta en titt på nettsiden for mer informasjon.

Bryllup

Rudi står for flere store bryllup hvert år. Etter vielsen er bryllupsgjester velkomne til mottakelse på tunet eller i huset. Bryllupsmiddagen foregår i den festpynta låven, og utover kvelden er det dans og nattmat. Velkommen til gards!