Annis Pølsemakeri

- Lokalisert i Ringebu i Gudbrandsdalen, er Annis en selvstendig slakter som tilbyr kun det beste av lokalt kjøtt, blant annet lam, gris og storfe.

Tomtegata 10, 2630 Ringebu

Man-tor 09:00-17:00 Fre 09:00-19:00 Lør 09:00-15:00 Søn Stengt

+47 612 80 354

Velkommen til Annis Pølsemakeri

- med lidenskap for god mat!

Tidligere nordisk mester i kjøttskjæring, Anni Kristine Byskov, reiste fra Danmark til Norge på åttitallet, da hun tok seg jobb hos den velkjente pølseprodusenten Leiv Vidar. I 2000 startet hun opp for seg selv da hun overtok Jan Haugs Pølsemakeri i landsbyen Ringebu, i Gudbrandsdalen.

I Annis Pølsemakeri finner du også deilig tilbehør fra lokale produsenter, slik som ost fra (sett inn produsentnavn her), syltetøy fra (sett inn produsentnavn her), eller øl fra Doblougs Bryggeri, som også er en del av de gode tilbudene Gudbrandsdalsvegen.

Mathallen i Oslo

Sammen med sønnen Daniel driver Anni også et utsalg i Mathallen på Vulkan i Oslo, og til sammen omsetter de for over førti millioner kroner årlig. De tilbyr med andre ord meget populære pølser og kjøttprodukter, som du nå også får kjøpt på www.handleriet.no.

Prisvinnende oppskrifter

I 2005 vant Annis Pølsemakeri for sitt produkt innen kategori for urøkt spekeskinke. Skinkenes fremstilling er basert på lokale mattradisjoner, og ble stemplet «Favoritt både blant norske forbrukere og norske kokker». Pølsemakeriet har også gjort seg bemerket med en rekke utmerkelser fra Kjøttbransjens landsforbunds norgesmesterskap, med fire gull, to sølv og fire bronse, hovedsakelig for sine pølseprodukter. Oppskriften på en god pølse er ifølge Anni ganske enkel: – Gode råvarer og en ikke alt for lav fettprosent. Den skal være minst 15, sier hun. Kundenes favoritt til grill og panne er en lammepølse som får mye ekstra smak fra persille og hvitløk. På menyen kan hun anbefale ramsløkspølse, grovpølse, Toscanapølse med kalvekjøtt, eller spekeskinke med fennikel, som alle er populære blant norske pølseentusiaster.

Annis spisested

På samme adresse som Annis Pølsemakeri, i Tomtegata 10 på Ringebu, ligger også Annis Spisested. Her kan du nyte Annis gode råvarer satt sammen til smakfulle retter i en koselig atmosfære. Du kan blant annet prøve en ytrefilet av okse med asparges, hestonburgeren med saltbakt potet, eller Annis gourmetpølsetallerken med løkkompott.

 

Annis Catering

Ønsker du å imponere dine gjester med delikatesser fra Annis Pølsemakeri? Da kan du bestille deilige retter fra cateringmenyen. Velsmakende selskapsretter laget fra bunnen, til bryllup, konfirmasjon, bursdag og fest.
Lukk meny