Hev på Ringebu setter standarden for alt som skal heves og nytes!

Matglad? Sanselige mat-pitstops langs Gudbrandsdalsvegen!

Anni’s Pølsemakeri og Spiseri på Ringebu er et perfekt stopp for både lunsj og middag! Anni, som er dansk, holder en høy visjon på det dejlige og velsmagende og har et hundretalls ulike produkter som spekepølser, hjemmelagde ferskpølser, ferdiglagde grillspyd, ferskt kjøtt til grillen, ulike salater og tilbehør. Deilig håndverksmat som garanterer flotte smaksopplevelser.

 

Hvetebakst, lunsj, kaffe og nydelige brød finner du også på Hev på Ringebu. Spesialiteten er bakermester Morten Schakendas delikatesser i bakerverden; kanelsnurrer, solskinnsboller, wienerbrød og brød slik du også får dem på hans velkjente bakeri i Lom.

Besøk gjerne Harpefoss Hotell, som er et spennende kulturhotell med flotte kunstutstillinger og muligheter for overnatting. Attåt måltidet i kafeen med de hjemmelagede retter, får du gjerne en kunstutstilling i utstillingslokale vegg-i-vegg.

Sist, men ikke minst, unn deg verdens deiligste napoleonskaka og historien om Petra på Gammelbua på Kvam.

Se alle pitstops og kart for gudbrandsdalsvegen ved å klikke her!

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter