Kvam

Våre flotte tettsteder – fra nord til sør

Nedenfor har vi en liten oversikt over tettstedene du kommer over når du kjører Gudbrandsdalsvegen. I nærheten til disse tettstedene finner du også alle medlemmene på Gvegen.no

Kvam – midt mellom Oslo og Trondheim

Kvam er et lite tettsted med rundt 800 innbyggere. Her finner du lokale bedrifter, en dagligvarehandel, bakeri, bensinstasjon og en nyåpnet og spennende innredet Jafs. Ta gjerne turen innom og støtt de lokale bedriftene du finner på Kvam.

Vinstra – en liten by i Peer Gynts rike

Vinstra fikk bystatus i 2013, og har blitt et naturlig handelssentrum i Midt-Gudbrandsdalen. Her finner du alt fra koselige kaféer, bakerier og restauranter, til daglivarebutikker og store kjeder som Biltema og Clas Ohlson. Ta gjerne turen innom og støtt de lokale bedriftene rundt om i Vinstra.

Harpefoss – navngitt etter jernbaneutbyggingen i 1896

Harpefoss har ikke lenger en jernbanestasjon, men har til gjengjeld både badepark og historiske overnattingssteder! Her finner du også en dagligvarehandel og andre lokale bedrifter.

Hundorp – bostedet til Dale-Gudbrand

Hundorp finner du ikke bare en dagligvarehandel og bensinstasjon, du finner også en spennende smieforretning og historiske bygninger av ulike slag.

Ringebu – en innovativ landsby

Det er mye som skjer i Ringebu! Midt i sentrum har de et innovasjonssenter som stimulerer til nytenking, nyetablering og idémyldring. Her kan man leie et kontor eller en fleksibel arbeidsplass, noe som passer perfekt for nyetablerte uten tilgang på ressurser til kontor o.l. Utenom denne kommunale satsingen finner du også spennende, lokale forretninger, kaféer, restauranter, historiske steder og booking av inspirerende opplevelser. Dette kan du lese mer om under Steder å se i menyen på Gvegen.no.

Fåvang: et tettsted i sør-Gudbrandsdalen

Fåvang er et tettsted som du finner en snau mil sør for Ringebu. Her bor det 700 innbyggere, med et sentrum bestående av lokale bedrifter og restaurant. Rett over Gudbrandsdalslågen ligger også Kvitfjell Alpinanlegg. Under Steder å se i menyen på Gvegen.no vil du finne lokale bedrifter som byr på bl.a. arrangementslokaler og kvalitetskost.

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter