Værfast

Spennende aktiviteter i Gudbrandsdalen

I Gudbrandsdalen er det mye å finne på, sommer som vinter. Dalstrøket er kanskje mest kjent for sin særegne kultur og historie, men har i nyere tid blitt et spennende reisemål som passer for de aller fleste.

En kort og innholdsrik vei

Langs Gudbrandsdalsvegen finner du alle medlemmene som er omtalt på Gvegen.no. Fra Fåvang i sør til Kvam i nord. Distansen mellom disse ytterpunktene er 4.4 mil, noe som tilsvarer en 40 minutters kjøretur.

I umiddelbar nærhet

En sunn avstand til de store byene, masse flott natur og store friområder, sørger for en flott atmosfære for de aller fleste uteaktiviter. Reiser du litt utenfor Gudbrandsdalsvegen, vil du finne flere nasjonalparker, populære skianlegg og anerkjente rafting-selskaper.

Spennende aktiviteter langs Gudbrandsdalsvegen

Medlemmene våre har mye spennende å by på! Er du interessert i å sette sammen en opplevelsestur med familien, eller et velfortjent avbrekk fra arbeidshverdagen sammen med kollegaer, kan Værfast-gjengen arrangere dette for dere.

  • Rudi Gard er kjent for å arrangere unike kulturopplevelser, enten du er interessert i å arrangere et større selskap, foredrag, eller ta turen på konserter med spennende artister innen ulike sjangre.
  • Fron Badeland er et naturlig valg for badeinteresserte, med sklie, basseng, hoppetårn og oppvarmet boblebad. Et flott og moderne lokale som er utformet for å passe til alle.
  • Sulseter Rideleir byr på fine opplevelser på hesteryggen, i umiddelbar nærhet til Rondane nasjonalpark. Her kan du være med på kurs, eller ta del i rideleiren som arrangeres i sommermånedene.
  • For de historieinteresserte av oss, kan du lære mye om andre verdenskrig (1940>) og Skottetoget (1612) hos Gudbrandsdal Krigsminnesamling. En unik samling av spennende historiske gjenstander og fortellinger.

Ta turen, da vel!

Ovenfor har vi nevnt flere av opplevelsene som medlemmene våre har å by på. Men utenom disse har vi historiske hoteller, bakerier og anerkjente spisesteder. For å nevne noe. Alle medlemmene våre finner du helt enkelt fra menyen øverst på siden.

Hjertelig velkommen skal du være – til Gudbrandsdalsvegen!

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter