Kart gvegen

Hvor ligger Gudbrandsdalsvegen?

Etter E6-utbyggingen Ringebu-Otta, ble trafikken omdirigert og satt til en ny reiserute i området Frya-Kvam. Naturlig nok ble en rekke lokale bedrifter utsatt, og samvirket Gudbrandsdalsvegen ble opprettet. Vårt mål er å få satt mer fokus på de lokale bedriftene som ble utsatt av denne veiutbyggingen. Det er en rekke flotte aktører langs gamle E6, og vi ønsker at så mange som mulig skal få oppleve maten, overnattingsstedene, håndverksbedriftene, historien og aktivitene området har å by på. Vårt hovedfokus er på medlemmene våre, men vi håper selvsagt at hele dalstrøket vil kjenne på en økt etterspørsel som følge av prosjektet Gudbrandsdalsvegen.

Hvordan finne frem?

For å ta turen gjennom Gudbrandsdalsvegen, følger du E6 nordover fra Lillehammer. Når du har passert Ringebu og en lang, rett veistrekke på Frya, vil du skiltes mot Hundorp rett før Hundorptunnelen. Tar du av veien her, vil du komme inn på Gudbrandsdalsvegen. Her vil du passere flere av våre medlemmer, lokale forretninger, dagligvare og bensinstasjoner. Vi anbefaler selvsagt å ta turen innom alle stedene du finner interessante, og kanskje planlegge reisen i god tid ved å bruke vår reiseplanlegger.

Noenlunde midt mellom Oslo og Trondheim

Etter at du har tatt av nye E6, vil du oppleve Hundorp, Harpefoss, Vinstra og Kvam. Dette er illustrert på kartet. Videre ser man at strekningen ligger mellom Lillehammer og Dombås, og kan derfor være en naturlig del av reiseruten Oslo-Trondheim.

Nedenfor legger vi ved noen bilder av tjenestene og opplevelsene du har å se frem til når du besøker Gudbrandsdalsvegen. For en komplett og oppdatert oversikt over våre medlemmer, finner du disse ved å holde musepekeren over Steder å se i menyen.

Tromsnes Potet finner du på Fåvang

Ringebu Stavkirke

Tveit Smie finner du på Hundorp

Harpefoss Hotell

Sulseter Rideleir finner du i Vinstra

Leine Merino finner du på Kvam

Her finner du en komplett oversikt over våre medlemmer per 31.08.2020

Hjertelig velkommen til Gudbrandsdalsvegen!

Benytt gjerne #gvegen i sosiale medier

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter