Landsbyen Ringebu

En spennende sommerferie i Gudbrandsdalen

Kunne du tenke deg til Gudbrandsdalen i sommer? Hjertelig velkommen til et frodig dalføre, med frisk luft og et yrende liv. Her finner du mye du kan finne på, mange fjelltopper og bestige, smaker til å huske og opplevelser å fortelle om. Gudbrandsdalen er til for å nytes! Enten av en småbarnsfamilie, eller et nyforelsket par. Vi har tilbudene som passer for enhver! Og om du har et litt stramt budsjett i sommer, skal det ikke gå på bekostning av opplevelser. Her har vi tilbud som passer til ethvert budsjett!

Vi har listet opp noen ting du kan gjøre hos oss i sommer:

Ligge i telt.

En telttur er alltid hyggelig. Og det skorter ikke på idylliske steder å slå opp camp her i Gudbrandsdalen. Ta toget til for eksempel Ringebu, eller Vinstra og ta turen opp til fjellet, enten til fots eller med en sykkel som du kan leie for en rimelig sum! Turen opp kan være bratt, men til gjengjeld en helt unik utsikt utover den vakre, grønne dalen.

Kjøp Veglangs

Plukk opp et Veglangs hefte! Det er et hefte med rabatter og kuponger fra medlemmene i Gudbrandsdalsvegen. Her får du f.eks to middager for prisen av en, og rabatter på forskjellige varer og opplevelser. Om du skal oppholde deg Gudbrandsdalen er dette et lønnsomt innkjøp til turen! Dette kan du få tak i ved å sende oss en e-post her: post@gvegen.no eller det kan kjøpes hos en av våre medlemsbedrifter.

Prøv fiskelykken!

I Norge har vi rikelig med liv både over og under vann. Og i Gudbrandsdalen er det ikke noe dårligere! Vi har mange vann og elver med fin fisk – og Gudbrandsdalslågen en svært populær elv for blant annet fluefiske. Husk å kjøp fiskekort det du skal fiske. Langs Gudbrandsdalsvegen er det Gudbrandsdalslågen sone 4 som gjelder.

På vandring i Rondane

Rondane Nasjonalpark er en perle uten like, og vi Gudbrandsdølene er svært stolte av å ha den i umiddelbar nærhet. Har du vært der? Rondane er for alle. Om du bare vil ta deg en kjøretur og speide opp dit fra Peer Gynt Seterveg, eller om du vil pakke tursekken og ta deg en skikkelig tur. Vi anbefaler det sistnevnte. Og husk og pakk sekken med noe godt fra våre medlemsbedrifter.

Fart og spenning!

Vår medlemsbedrift Værfast i Ringebu byr på mange opplevelser. De har kafedrift i Landsbyen Ringebu, og arrangerer utflukter av forskjellige formater – og spennende sykkelturer i fjellheimen. Få ut litt energi og gi plass til adrenalinet med gjengen i Værfast.

Utsikt fra hesteryggen

Enten du liker fart og spenning, eller er av typen som ønsker et roligere tempo – er Sulseter Rideleir plassen for deg. Her kan du nyte vakker utsikt direkte fra hesteryggen. Med erfarne turledere og snille hester, er dette den perfekte ferie for deg som ønsker deg noe litt utenom det vanlige.

Vis oss hva du gjør i sommer!

Vi vil gjerne se hvordan din sommer i Gudbrandsdalen ser ut. Legg ut et bilde og bruk #Gudbrandsdalsvegen i sosiale medier. Vi gleder oss til å treffe kjente og ukjente fjes i dalen i sommer – og gleder oss til å dele våre tjenester og produkter.

 

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter