Gvegen Dronefoto

Bilferie i Gudbrandsdalen, et av Norges fineste dalstrøk

For mange er det slettes ikke slik at man må ut av landet i sommerferien. Enkelte setter pris på ‘lokale’ tilbud, og ønsker heller å feriere innenlands. Hvorfor ikke utforske innlandet? Her finnes det mange fine tettsteder og mindre byer. Flere av disse kan oppleves direkte fra den gamle E6-strekningen gjennom midtdalen – nemlig Gudbrandsdalsvegen.

Ferierer du i bobil?

Da kan bobilparken i Kvam være av interesse. Den har hele 22 oppstillingsplasser på 6.5 x 10 meter, og har det som er å forvente på en slik plass: tømmeanlegg, wi-fi og lignende.

På Kvam finner du også flere ulike serveringstilbud som du enkelt kan finne ved å navigere i menyen øverst på siden. Her finner du også Vertshuset Sinclair, som tilbyr både mat-, ulike arrangementer og overnatting til tilreisende.

Lokal servering

Det er ikke bare på Kvam du finner serveringsmuligheter langs Gudbrandsdalsvegen. Vinstra har flere. Harpefoss og Hundorp har noen. Litt sørover, på Ringebu, finner du også flere steder med serveringsmuligheter. Et av disse er Annis Pølsemakeri, som er en landskjent pølsemaker som også har avdeling i matteltet i Oslo.

Ved å navigere litt rundt på siden vil du også finne flere steder med kombinert overnatting- og serveringsmuligheter.

Overnattingsmuligheter

… finnes det flere av! Her på Gudbrandsdalsvegen finner du alt fra historiske storgarder til bobilparker og vertshus. De fleste som tilbyr overnatting har også enkel servering av lokale råvarer. Ta kontakt med de som kan være av interesse, så legger de nok til rette for at du skal få et fantastisk opphold.

Opplevelser i Gudbrandsdalen og omegn

Enten du ønsker å gå toppturer, fiske, fotografere, ri, delta på utendørsaktiviteter eller bade, er dalen et godt utgangspunkt for de aller fleste interesser. Storslått natur i kombinasjon med historiske lokaler og moderne tilbud gjør dalen til et spennende reisemål. Blir dagen lang og varm så kan du ta deg en dukkert i Gudbrandsdalslågen eller inne i småbarnsvennlige Fron Badeland.

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter