fjellkapell

Overnatting i nærheten av Venabygdsfjellet

Populært fjellområde – både for turister og lokalkjente

Venabygsfjellet er et fjellområde lokalisert mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen. Området ligger i Ringebu kommune. Fjellet er rundt 850-1000 meter over havet, og er et populært reisemål både lokalt og for turister.

For en komplett oversikt over overnattingsmulighetene blant Gudbrandsdalsvegens medlemmer, bruk verktøyet Planlegg reisen.

Ting å gjøre på Venabygdsfjellet

Her vil du finne gamle setrer, turistsenter, hytteutleie, fjellhotell og dagligvarebutikk. Om vinteren er det et stabilt klima, og det blir kjørt opp milevis med skiløyper så snart snøen har lagt seg. Om sommeren er det mange aktiviteter å ta seg til. Noen av valgmulighetene:

  • fisking,
  • fjellkørling,
  • hundekjøring,
  • ulike vinteraktiviteter,
  • og ulike vannaktivteter.

Så kan du selvsagt ta deg en fottur opp på Ramshøgda, Muen eller Veslefjell. Det finnes mange muligheter, så kast på deg fjellskoene og trakk deg opp på en nærliggende fjelltopp.

For mer utfyllende informasjon om aktiviteter, overnatting, mat og drikke, så kan du ta turen innom venabygdsfjellet.com. Her finner du masse nyttig informasjon om ulike aktører, telefonnummer og lignende.

Mat og drikke

Når du blir tørst og sulten etter å ha vandret opp på nærliggende fjelltopper, så har du flere valgmuligheter. Du finner restauranter som Venabu, Nordlyset og Restaurant Spidsbergseter. Ulike pub- og barer finnes det også mulighet for å ta seg en tur innom. Dersom reiselysten er der, så kan man selvsagt kjøre ned til Gudbrandsdalen for å besøke aktørene som holder til der. Disse kan du lese mer om på denne siden.

Overnatting, kost og ting å gjøre i Gudbrandsdalen

Hvis du kun har tenkt å ta en dagstur eller besøke noen venner inne på Venabygdsfjellet, så kan du også overnatte nede i dalføret. Langs Gudbrandsdalsvegen finner du en rekke bedrifter som byr på kost og losji, samt ulike aktiviteter og generelt en hel rekke ting å gjøre.

Her på gvegen.no har vi sortert opplevelsene både etter kategori og tettsted, så ta gjerne en tur innom reiseplanleggeren for å finne tilbudene du er ute etter.

Bildet: Wikipedia – Venabygd Fjellkapell

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter