rondane om høsten

Overnatting i nærheten av Rondane

I 1962 ble Rondane til Norges første nasjonalpark. Siden den gang har fjellområdet blitt et populært reisemål, og toppene er viden kjent for sin ikoniske profil. Flere stuevegger blir prydet av malerier og fotografier av fjellkjeden.

Overnattingsmuligheter i Nord-Fron kommune

I Nord-Fron ligger blant annet tettstedet Kvam og byen Vinstra. Her finner du flere unike opplevelser. Du kan lese mer om krigsårene i Gudbrandsdal Krigsminnesamling, eller se den anerkjente forestillingen Peer Gynt ved Gålåvatnet.

Hvis dere er en gjeng som ønsker å se Rondane fra et unikt perspektiv, så vil Sulseter Rideleir være et naturlig valg. Rideleiren tilbyr overnatting som en del av pakkene sine, og har det passende slagordet Opplev Rondane fra hesteryggen.

I Kvam har du mulighet til å overnatte i Vertshuset Sinclair eller ta med deg bobilen til den tilhørende bobilparken. Det sjarmerende vertshuset tar inspirasjon fra skottetoget i 1612 – og den tilhørende bobilparken vil stå klar til sommeren 2019. Du kan også nyte et godt måltid inne i vertshuset, eller ta turen innom et av arrangementene som dukker opp fra tid til annen.

Overnattingsmuligheter i Sør-Fron

Fron Badeland er midt-dalens største badeanlegg med sklie, to basseng og boblebad. En fin og avslappende opplevelse for hele familien. I Sør-Fron finner du også en rekke historiske hoteller og familievennlige opplevelser.

Sygard grytting tilbyr mulighet for overnatting i Sør-Fron kommune. Den sjarmerende garden har trolig tilhørt den samme slekten siden 1300-tallet.

Dale-Gudbrands Gard er er et historisk sted med overnatting- og arrangementsmuligheter. Garden ligger på Hundorp, og har vært et viktig samlingssted for møter og store begivenheter så langt tilbake som vikingtiden.

Overnatting i Ringebu

I Ringebu sentrum finner du Hostel B27, som er et fint og sosialt sted å tilbringe noen dager.

Nordrum Gard er en tradisjonsrik husdyrgard, med en historie som kan spores tilbake til folkevandringstida. Her finner du pilegrimsovernatting, samt. muligheter for å arrangere fest og bryllup.

I artikkelen nevner vi noen tilfeldig utvalgte medlemmer av Gudbrandsdalsvegen. For komplett oversikt, ta gjerne turen innom verktøyet: Planlegg reisen

Del gjerne! ♥

Facebook
Twitter