Selvstendig slakter som tilbyr kun det beste av lokalt kjøtt, blant annet lam, gris og storfe
- med lidenskap for god mat!
Tidligere nordisk mester i kjøttskjæring, Anni Kristine Byskov, reiste fra Danmark til Norge på åttitallet, da hun tok seg jobb hos den velkjente pølseprodusenten Leiv Vidar. I 2000 startet hun opp for seg selv da hun overtok Jan Haugs Pølsemakeri i landsbyen Ringebu, i Gudbrandsdalen.
I Annis Pølsemakeri finner du i tillegg til hennes utallige prisvinnende pølser og kvalitetsprodukter i kjøtt, også deilig tilbehør fra lokale produsenter. Vegg i vegg ligger Annis Spisested, en kafé med god atmosfære og smakfulle retter. Er du i Oslo finner du Annis Pølsemakeri i Mathallen.
Sammen med sønnen Daniel driver Anni også et utsalg i Mathallen på Vulkan i Oslo, hvor de byr på et stort utvalg av fantastiske kjøttvarer med spennende tilbehør. Ikke i Oslo eller Ringebu? Fortvil ikke! De populære pølsene, deigene, kakene, påleggene og kjøttstykkene kan enkelt bestilles fra polsemakeri.no/nettbutikk
I 2005 vant Annis Pølsemakeri for sitt produkt innen kategori for urøkt spekeskinke. Skinkenes fremstilling er basert på lokale mattradisjoner, og ble stemplet «Favoritt både blant norske forbrukere og norske kokker». Pølsemakeriet har også gjort seg bemerket med en rekke utmerkelser fra Kjøttbransjens landsforbunds norgesmesterskap, med fire gull, to sølv og fire bronse, hovedsakelig for sine pølseprodukter. Oppskriften på en god pølse er ifølge Anni ganske enkel: – Gode råvarer og en ikke alt for lav fettprosent. Den skal være minst 15, sier hun. Kundenes favoritt til grill og panne er en lammepølse som får mye ekstra smak fra persille og hvitløk. På menyen kan hun anbefale ramsløkspølse, grovpølse, Toscanapølse med kalvekjøtt, eller spekeskinke med fennikel, som alle er populære blant norske pølseentusiaster.
Ønsker du å imponere dine gjester med delikatesser fra Annis Pølsemakeri? Da kan du bestille deilige retter fra cateringmenyen. Velsmakende selskapsretter laget fra bunnen, til bryllup, konfirmasjon, bursdag og fest. Ta turen innom Polsemakeri.no for mer informasjon.
Du kan også være interessert i...
Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av. Les personvern