Gammelbua

På Kvam finner du et koselig bakeriutsalg som er en del av Ødegaarden bakeri & konditori

gvegen_ikon-adresse

Kvernvegen 2, 2642 Kvam

gvegen_ikon-kontakt

+47 612 90 406

Velkommen til Gammelbua

- Gudbrandsdalens eldste handelsbygning

Ødegaarden Bakeri & Konditori har siden 1890 årene hatt dyktige fagfolk og håndverkere i bedriften, som kan sitt fag og er stolte av yrket sitt. I dag har bedriften 25 ansatte, og foruten storproduksjon for de fleste av butikkene i området finner du Ødegaardens trivelige bakeriutsalg på Vinstra, Kvam og Otta.

Fersk bakverk

Det er viktig å kose seg. Det har vi lang tradisjon for i Gudbrandsdalen. Fersk bakverk i tradisjonelle og lokale varianter er noe av det beste som finnes!

Hos oss får du blant annet:
• Napoleonskake • Skolebrød • Påsmurte rundstykker • Mandelstang • Hveteboller • Sjokoladekake

God markedsføring med nytt norsk navn

Baker Berg var en dyktig håndverker som satte yrkesstolthet, produktkvalitet og redelighet som fundament for drifta. I 1916 bygde familien det huset som vi fortsatt holder til i. Det var harde tider den gang, med ovner som måtte fyres med ved, og mange tunge løft av mel og andre ingredienser. Gjennom generasjonene har bedriften vært gjennom en rivende utvikling. Bygningsmassen er blitt utvidet og maskinparken i stadig fornyelse.

Baker Ødegaarden fjerde generasjon

Familien Berg drev familiebedriften i fire generasjoner, helt til Carl Johans oldesønn Rune Ødegaarden solgte i 2006. Da tok to av bakerne over bedriften. Ødegaarden har hele tiden hatt dyktige fagfolk og håndverkere i bedriften, som kan sitt fag og er stolte av yrket sitt. I dag har bedriften 25 ansatte med en faglært baker og en faglært konditor. Foruten storproduksjon for de fleste av butikkene i området finner du Ødegaardens trivelige bakeriutsalg på Vinstra, Kvam og Otta.