Fron badeland

En innendørs bassenghall i Sør-Fron som tilbyr et bredt utvalg bademuligheter til innbyggere og tilreisende i Gudbrandsdalen

gvegen_ikon-adresse

Glassmestermoen 10, 2647 Sør-Fron

gvegen_ikon-kontakt

+47 612 96 990

Velkommen til Fron Badeland

- velvære for store og små!

Fron Badeland er et imponerende fritidsbad med attraksjoner for store og små. Her er det rom for både trening, avspenning og lek, med blant annet 25 meters basseng, boblebad, sauna og vannsklier.

Et deilig fristed

Badet har moderne garderober og dusjanlegg, med egne fasiliteter for bevegelseshemmede. For de voksne er det populært med steambad, sauna, eller isdusj og boblebad.

Aktiv fritid for ungdom

Vårt 25 meters basseng har 6 baner med startpaller og vendebrett. Vi har stupebrett opp til 3 meter, samt en nesten fire meter høy klatrevegg. I vår kafé kan du nyte is, sjokolade og brus, samt handle badeartikler som drakter, shorts, eller briller dersom du skulle trenge det.

Underholdende for barna

Barnebassenget vårt har en 48 meter lang vannsklie, samt en sklie for de minste. Det er også moro å svømme med ekstra fart i motstrømsanlegget, eller oppleve stemningen i badegrotta. Mellom bassengene har vi 4-5 sitteplasser til foreldre som trenger å holde øye med barna.

Arrangementer og selskaper

På Fronsbadet kan du invitere til ungdomsdisko og barnebursdag. Vi anbefaler at barneselskapene har én voksen per fire barn, og det er bare å ta med deg det du trenger av bevertning til selskapet. I tillegg selger vi det du trenger av engangsbestikk, pappkrus eller engangsdekketøy.

Flott uteområde

Solplassen ute har utedusj og nydelig utsikt sørover Gudbrandsdalen. Badet holder åpent tirsdag til søndag, og utvider åpningstidene i skoleferiene. Unn deg selv velvære på Fron Badeland hele året!