Fron Badeland

Fron Badeland

Velvære for store og små!

Fron Badeland på Harpefoss er et kommunalt samarbeid mellom Nord-Fron og Sør-Fron, som tilbyr et bredt utvalg av bademuligheter til innbyggere og tilreisende. Fron Badeland er et moderne fritidsbad med attraksjoner for store og små. Her er det rom for både trening, avspenning og lek, med 25 meters basseng, boblebad, sauna, vannsklier og mye mer.

Åpningstider

Mandag: stengtTirsdag - torsdag: 10:00 - 16:00Fredag - søndag: 12:00 - 18:00

Et deilig fristed for de voksne

Fronsbadet har moderne garderober og dusjanlegg for inntil 200 personer, med egne fasiliteter for bevegelseshemmede. For de voksne er det kanskje populært med steambad, sauna, eller isdusj og boblebad. Solplassen vår har også egen dusj.

En aktiv fritid for ungdommen

Vårt 25 meters basseng har 6 baner med startpaller og vendebrett. Vi har stupebrett opp til 3 meter, samt en nesten fire meter høy klatrevegg. I vår kafé kan du nyte is, sjokolade og brus, samt handle badeartikler som drakter, shorts, eller briller dersom du skulle trenge det.

En underholdende oase for barna

Barnebassenget vårt har en 48 meter lang vannsklie, samt en sklie for de minste. Det er også moro å svømme med ekstra fart i motstrømsanlegget, eller oppleve stemningen i badegrotta. Mellom bassengene har vi 4-5 sitteplasser til foreldre som trenger å holde øye med barna.

Rom for alle

For bevegelseshemmede og andre besøkende kan Fronsbadet skilte med et 12,5 meters terapibasseng med rullestolrampe, fem baner og 32 grader i vannet. Du finner også egne garderober, dusj og heis for bedre fremkommelighet.

Arrangementer og selskaper

På Fronsbadet kan du invitere til ungdomsdisko og barnebursdag. Vi anbefaler at barneselskapene har én voksen per fire barn, og det er bare å ta med deg det du trenger av bevertning til selskapet. I tillegg selger vi det du trenger av engangsbestikk, pappkrus eller engangsdekketøy.

Velkommen hit!

Et ypperlig alternativ for et bad for hele familien, rent og innbydende.

Vi er en familie på seks og prisen ble kr 444.-

Åpningstidene i fellesferien er noe snaut (11-16) på ukedagene trekker ned en stjerne.

Hans Avatar Hans
7/27/2017

Tipp topp badeland for store og små

Morten Avatar Morten
2/22/2018

Flott sted ..ungene storkoste seg .- var ikke lov å ta med deg mat i badeanlegget,måtte gå i kafeteriaen ,der var det kaldt.ta med badekåpe. ...

Osvald Avatar Osvald
10/23/2017

Få gode tilbud på e-post!

Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av.