Vertshuset Sinclair

Vertshuset Sinclair

Velkommen til Vertshuset Sinclair

- en ekte norsk veikro med sjel i veggene

Du finner oss i Kvam sentrum, tettstedet mellom Vinstra og Otta i Gudbrandsdalen, eller midt mellom Oslo og Trondheim, -eller midt mellom Oslo og Møre. Her har vi tatt i mot veifarende siden 1972.

Åpningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 20:00 Lørdag - søndag: 08:00 - 20:00

Vi på Sinclair vil ta godt vare på deg,- enten du er sulten, trøtt, eller kommer for å feire eller minnes. Eller kanskje du er interessert i historien som har gitt navnet til vertshuset? Hos oss får du god tradisjonsmat, servert i hyggelige omgivelser med sjel i veggene. Historiske gjenstander forbundet med Skottetoget i 1612 preger interiøret og lokalene.

Vertshuset Sinclair har kapasitet til ca 250 gjester fordelt på hoved- og underetasje. I tillegg til kafeteriaen har vi egne selskapslokaler og pub i underetasjen. Her er det også mulig å arrangere kurs og møter.

Vi har 11 overnattingsrom med 34 sengeplasser, samt gode parkeringsmuligheter. Parkeringsarealene er tilrettelagt for tungtransport og busser. Vi har en egen ladestasjon for el-biler med mulighet for hurtigladning.

Ta turen innom Sinclair, vi ønsker deg en avslappende pause!

Vertshuset Sinclair ligger ved E6 på Kvam i Gudbrandsdalen, midt mellom Oslo og Trondheim.
Inventaret er sterkt preget av antikke gjenstander fra Gudbrandsdalen. I tillegg kan man også kjøpe en del bøker som omhandler den historiske hendelsen vertshuset er oppkalt etter.
Navnet kommer fra den skotske offiseren Georg Sinclair, som feilaktig ble tatt for å være leder av Skottetoget, fra de gikk i land på Klungnes i Romsdal og kom over Lesja og ned Gudbrandsdalen. Skottene falt i det dramatiske slaget ved Kringen (1612). Den eldste kjente gravtavla på hans grav (1789), står utstilt inne på vertshuset. Beliggenheten gjør at flere bussruter har halvtime-lange pauser her.

Velkommen til oss!

Koselig sted. Fikk ligge med bobil på parkeringsplassen bak kaffen, med strøm,

Kjell Avatar Kjell
6/11/2018

Kjempegod og real mat. Hyggelig betjening og god service. Mye artig historie og sjel i veggene her.

ole Avatar ole
6/10/2018

Sinclair er en plass med sjel og spennende historie. De har rene rom, gode senger, en betjening som yter bra service og god frokost. Ligger 1 min unna E6 og det er gull. Da slipper man støy fra tungtransporten m.m. om natten.

Jan Avatar Jan
3/24/2018

Få gode tilbud på e-post!

Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av.