Vertshuset Sinclair

Vertshuset Sinclair

Velkommen til Vertshuset Sinclair

- en ekte norsk veikro med sjel i veggene

Du finner oss i Kvam sentrum, tettstedet mellom Vinstra og Otta i Gudbrandsdalen, eller midt mellom Oslo og Trondheim, -eller midt mellom Oslo og Møre. Her har vi tatt i mot veifarende siden 1972.

Åpningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 20:00 Lørdag - søndag: 08:00 - 20:00

Vi på Sinclair vil ta godt vare på deg,- enten du er sulten, trøtt, eller kommer for å feire eller minnes. Eller kanskje du er interessert i historien som har gitt navnet til vertshuset? Hos oss får du god tradisjonsmat, servert i hyggelige omgivelser med sjel i veggene. Historiske gjenstander forbundet med Skottetoget i 1612 preger interiøret og lokalene.

Vertshuset Sinclair har kapasitet til ca 250 gjester fordelt på hoved- og underetasje. I tillegg til kafeteriaen har vi egne selskapslokaler og pub i underetasjen. Her er det også mulig å arrangere kurs og møter.

Vi har 11 overnattingsrom med 34 sengeplasser, samt gode parkeringsmuligheter. Parkeringsarealene er tilrettelagt for tungtransport og busser. Vi har en egen ladestasjon for el-biler med mulighet for hurtigladning.

Ta turen innom Sinclair, vi ønsker deg en avslappende pause!

Vertshuset Sinclair ligger ved E6 på Kvam i Gudbrandsdalen, midt mellom Oslo og Trondheim.
Inventaret er sterkt preget av antikke gjenstander fra Gudbrandsdalen. I tillegg kan man også kjøpe en del bøker som omhandler den historiske hendelsen vertshuset er oppkalt etter.
Navnet kommer fra den skotske offiseren Georg Sinclair, som feilaktig ble tatt for å være leder av Skottetoget, fra de gikk i land på Klungnes i Romsdal og kom over Lesja og ned Gudbrandsdalen. Skottene falt i det dramatiske slaget ved Kringen (1612). Den eldste kjente gravtavla på hans grav (1789), står utstilt inne på vertshuset. Beliggenheten gjør at flere bussruter har halvtime-lange pauser her.

Velkommen til oss!

Sinclair er en plass med sjel og spennende historie. De har rene rom, gode senger, en betjening som yter bra service og god frokost. Ligger 1 min unna E6 og det er gull. Da slipper man støy fra tungtransporten m.m. om natten.

Jan Avatar Jan
3/24/2018

Kjempegod og real mat. Hyggelig betjening og god service. Mye artig historie og sjel i veggene her.

ole Avatar ole
6/10/2018

Koselig sted. Fikk ligge med bobil på parkeringsplassen bak kaffen, med strøm,

Kjell Avatar Kjell
6/11/2018

Få gode tilbud på e-post!

Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av.