Doblougs Bryggeri

Doblougs Bryggeri

Velkommen til håndverk og tradisjon fra Gudbrandsdalen

Doblougs Bryggeri ligger sentralt i Gudbrandsdalen like ved Ringebu og leverer i dag Tysk pils, Meksikansk lager, Vienna lager og Bayer, over hele Norge med distribusjon gjennom Norgesgruppen. Til høsten kommer det en spennende nyhet til Vinmonopolet, nemlig en mindre kjent IPL, som forventes å ta ølentusiastene med storm.

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Mikkel Dobloug

Bryggeriet startet opp i 2017 av Mikkel Dobloug hvis tippoldefar etablerte Schous Bryggeri så tidlig som i 1837, og var den gangen en av de første i landet som hadde lykkes å importere bayersk gjærkultur som gjorde det mulig å produsere øl i store mengder på industrielt vis. Schou ble i sin tid Norges største arbeidsgiver.

Per Gynt Gården

Mikkels oldemor Cecilie Dobloug kom til Gudbrandsdalen på 1930-tallet og kjøpte Per Gynt Gården med ølpenger fra Schous. På gården ble det dyrket humle, og det ble brygget øl av de forskjellige kornsortene fra området. Selv om bryggeriet er ungt bærer det med seg en lengre historie. Doblougs brygger ufiltrert øl med potent smak etter håndverkstradisjon og kvalitet.

Peer Gynt Keiserøl

Sammen med Peer Gynt AS som står for det populære Peer Gynt Stemnet på Gålå hver sommer har Doblougs Bryggeri produsert det velsmakende Peer Gynt Keiserøl, en klassisk vienna lager. En kort beskrivelse av vienna lager kommer her xxxxx.

Doblougmannen og «LulaNaughty»

Norges største mikrobryggeri på sikt

Doblougs Bryggeri er primært et lagerbryggeri, og etter bare tre måneder på markedet har bryggeriet allerede kapret 10 prosent av salget til Asko sine mikroøl. Produksjonen foregår på Frya i et nytt og moderne bygg som har kapasitet til 220 000 liter øl i året, med utvidelsesmuligheter. Bryggerimesteren Martin Farstad Borg leder utviklingen og bryggingen av ølet sammen med brygger Roy Bjarne Moen, som du kanskje kjenner igjen som doblougmannen.

Velkommen inn!

Få gode tilbud på e-post!

Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av.