Bonden Sylte

Bonden Sylte

Velkommen til Bonden Syltes Gardsutsalg

- sunt bondevett med krøll på halen!

Vår visjon er at Bonden Sylte skal produsere mat på lag med naturen, noe vi mener gir god helse for både folk og dyr. Vi tilbyr ureist gourmet grisekjøtt og boerkjekjøtt med naturlig høy kvalitet til deg som verdsetter unike produkter. Kjøttet du kjøper av oss har vi fulgt fra jord til bord. Og vi - det er Gunhild og Ole Asmund Sylte som eier og driver gården Myrvoll. Vi har bred faglig og erfaringsmessig bakgrunn innen landbruk og helse med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi gir deg historien bak din middag.

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 18:00 Lørdag: 10:00 - 16:00 Søndag: Stengt

Dyrevennlig og bærekraftig

Alt kjøttet vi selger i Bonden Syltes Gardsutsalg er produsert og foredlet på gården. Til jul lager vi julemat og om sommeren grillprodukter, spekemat, samt røkte produkter. Vi har også økologiske og biodynamiske varer som te, krydder, lemonader, dressinger og eddiker. Fine gaver som nydelige skinn av boergeit og tekstiler fra dyktige damer i nabolaget finner du i vårt hjemmekoselige utsalg.

Utegris på Myrsetra

Høy kvalitet innebærer at kjøttet er rent og smakfullt, marmorert, saftig og mørt. Det oppnås ved at grisen har gått ute og brukt sine muskler og naturlige instinkter. Det gir minimalt stress og høy trivsel. De graver, ruller seg i søla, spiser gress, røtter og insekter. I tillegg får de mesk og myse fra lokalt bryggeri og meieri samt norskprodusert kraftfor uten soya. Ved behov for ly har de et lunt husvære med halmseng. Besøker du grisene på setra blir du garantert glad av å hilse på dem. Og ser du nøye etter, så legger du merke til fine krøller på halene deres. Visste du at en glad gris har krøll på halen?

Ekte råvarer, ekte mat.

Boergeit på Kvitfjells topp

Høy kvalitet innebærer at kjøttet er rent og smakfullt, magert, mørt og saftig. Dette oppnås ved at boergeitene får bruke sine instinkter ved å gå ute store deler av året, klatre i fjellet, leke seg med hopp og sprett, spise urter, kvist og gras som de finner i skog og fjell. De bruker musklene i bratte fjellvegger ved Kvitfjells alpinløyper, og gir seg ikke før de når Segelstadsetertoppen. På smak er boerkjøttet mildt som kalvekjøtt med en anelse viltsmak. Mer ressursvennlig kjøtt er det vanskelig å forestille seg, da de spiser det ingen andre husdyr vil ha. Geiter er noen fantastiske, positive dyr med en ukuelig vilje. Se på geita og bli optimist!

Velkommen til gards!

Fantastisk hyggelig service Vi har handlet hos Bonden Sylte 2 ganger nå. Skuffer aldri! Er du opptatt av hvordan dyrene har det så handle gjerne her. Julepakken er i boks og innholdet var fantastisk. Noe er allerede prøvesmakt. Klarte ikke holde oss unna. Fantastisk hyggelig service også!

Mikaela Avatar Mikaela
12/06/2017

Aldri har kjøttet vært så smakfullt Laget en pastarett jeg kaller Gammeldags spagetti. En enkel rett med lettsaltet stekeflesk, løk, og litt hvitløk, tomatpuré og litt ketchup. Brukte stekeflesk fra Sylte gris og aldri har kjøttet vært så smakfullt. Fint marmorert, lett å steke, ikke noe fettsprut for her var det ikke sprøytet inn saltvann. Kan anbefales. PS Resten av stykket blir stekeflesk en av de første dagene.

Inger Avatar Inger
3/28/2017

En unik opplevelse Tusen hjertelig takk for en kjempekoselig handel hos dere igår:) En unik opplevelse å handle direkte fra bonden, dere har flotte produkter, og det var så fint å se at dere tar så godt vare på dyrene. Vi kommer veldig gjerne igjen, kan anbefales på det varmeste.

Ellen Avatar Ellen
5/11/2018

Få gode tilbud på e-post!

Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av.