A bite of Norway Kvitfjelltunet

Spennende norsk tradisjonskost

gvegen_ikon-adresse
Stasjonsvegen, 2634 Fåvang
gvegen_ikon-kontakt
+47 908 01 231

Velkommen til oss

- fokus på en bærekraftig leveranse

A bite of Norway Kvitfjelltunet finner du på Fåvang, rett ved siden av Gudbrandsdalsvegen. Dette er den første A Bite of Norway-restauranten i historien med en fantastisk atmosfære og uendelige smaker fra en utarbeidet meny.

Fast inventar på arrangementer

A Bite of Norway startet opprinnelig opp som en fast deltaker på arrangementer i nærområdet som blant annet den populære fjellfestivalen Rondaståk. Ser du en grønn matvogn, med en kø av sultne og forventningsfulle gjester – er det nok A Bite of Norway du er vitne til. Her serveres det blant annet Kål2Go, hjortegryte, viltburger og mye annet spennende av både lokal og nasjonal tilhørighet.

Gudbrandsdalsvegens fast food-restaurant

En nylig satsing er restaurant på Fåvangkroa – rett ved siden av Gudbrandsdalsvegen. Dette er den første A Bite of Norway restauranten i historien med en fantastisk atmosfære og uendelige smaker fra en utarbeidet meny. Lokalet preges av tradisjon og Gudbrandsdalen og er et passende sted og stoppe innom om du kjører langs Gudbrandsdalsvegen.

Matopplevelser under torvtaket

Helt sør i Gudbrandsdalsvegen finner du A Bite of Norway. Et sted med torvtak, lun atmosfære og en matopplevelse som virkelig får fram den indre bunaden i en og hver av oss. A Bite of Norway har utviklet et bærekraftig fast-food konsept, som er basert på skikkelig tradisjonskost med råvarer fra lokalt og nasjonalt hold.

Du kan også være interessert i...